Orangery, Leigh-on-Sea

Before:
A once Angled small alcove dark and unattractive room to the rear of the house.

Client Aspiration:

To create a useable light and airy single storey extension to create a modern dining space that linked to the garden.

Finished:
Now a Modern Garden Room Addition to the Property with a roof lantern.

 

 

 

 

 

 

 

 

Published by

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s