Kitchen Diner, Colchester

Before:

Separate Living Room leading into a conservatory, Small ‘L’ shaped kitchen to side and dining area to the front of the property without access to rear garden from this area. Complete with garage and outbuilding to the side.

Client Aspirations:

Open plan kitchen/diner/living room leading in from the entrance hall. Create a new downstairs bedroom to offer flexibility of becoming a study. Option to have a new downstairs toilet and utility room.

After:

Creation of light airy open plan living space comprising of a kitchen/diner/living area. With a separate utility room, w.c. And a bedroom. Within a  ‘L’ shaped extension to the rear and side of the property making use of the space previously accommodating the existing garage and outbuildings. We created 2 openings all with large bi-fold doors on 2 elevations open out on to the rear garden bringing the outdoors in.

 

 

 

Published by